Social

Stolojan se bate pentru laudele lui Bush adresate lui Tariceanu

Liderul PDL Teodor Stolojan sustine ca presedintele ame­rican George W. Bush „a gresit adresantul” cand l-a felicitat pe Tariceanu pentru reusita cotei unice in Romania. In viziunea lui Stolojan, cota unica este o reusita in Romania datorita liderilor PDL, printre care Adriean Videanu.

„La Bucuresti, a avut loc un eveniment extraordinar, Summit-ul NATO, important pentru prestigiul Romaniei. Presedintele Bush a gresit adresantul cand l-a laudat pe Tariceanu pentru cota unica. Ce legatura are Tariceanu cu programul cota unica? Reusita cotei unice apartine liderilor PDL, apartine lui Videanu”, a precizat Stolojan.

Prezent la Dorobeta-Turnu Severin, pentru lansarea candidatilor PDL la primariile din Mehedinti, Theodor Stolojan a adus numeroase acuzatii guvernarii PNL si a sustinut ca idealurile Aliantei DA de descentralizare trebuie sa fie reluate prin continuarea reformei incepute in 2004 si propusa de Vasile Blaga si Traian Basescu.

Vineri, presedintele SUA George W. Bush l-a felicitat pe premierul Calin Popescu Tariceanu pentru introducerea cotei unice de impozitare , aratand ca este putin „invidios” si ca administratia din Washington isi propune sa introduca un sistem asemanator in Codul Fiscal .

Guvernul a introdus cota unica de impozitare de la 1 ianuarie 2005, dupa preluarea mandatului de catre premierul Tariceanu.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea