Social

Stolojan nu se sfieste sa spuna cu cine a votat

Prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, a declarat, astazi, la iesirea de la urne, ca a votat pentru un primar de care Bucurestiul are nevoie, adica pentru candidatul PD-L Vasile Blaga, la fel ca si Oprescu incalcand rigorile legii.

Dupa ce candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a spus ca a votat pentru schimbarea Bucurestiul prin el insusi, a venit randul liderului democrat-liberal sa incalce principiul votului secret si sa faca propaganda electorala in sectia de votare.

"Votul este simplu. Am votat pentru primarul de care Capitala are nevoie, un primar al solutiilor, pentru Blaga. Anii acestia sunt decisivi pentru Bucuresti, pentru dezvoltarea Capitalei, pentru ca este nevoie de finalizarea proiectelor , iar acum nu avem aceasta disciplina in monitorizarea proiectelor", a declarat prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan.

Acesta a mai precizat ca Vasile Blaga a demonstrat atunci cand a fost la conducerea unui minister ca este omul de care Bucurestiul are nevoie. Prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, a sosit in jurul orei 09.00, la Colegiul "Cantemir Voda", impreuna cu sotia.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea