Social

#carburanti #pret carburanti #pret benzina

Stiai ca in weekend poti face plinul la masina mai ieftin? Iata care sunt promotiile!

E vacanta si multi romani pleaca in concediu cu masina. Probabil de aceea, patronii benzinariilor au pornit adevarate campanii de reduceri valabile in weekend! Astfel, cine alimenteaza la sfarsitul saptamanii plateste cu 80 de bani mai putin pe litrul de benzina sau motorina.

Petrom

Petrom deruleaza, potrivit economica.net, pana la 31 august, o promotie prin care ofera o reducere de 7 bani pe litru pentru benzina standard 95, pentru benzina Extra 99 si pentru GPL Auto. La promotie poate participa oricine alimenteaza la statiile Petrom, de vineri de la ora 23.00, pana duminica la ora 23.00.

Lukoil

Cea mai atractiva dintre promotiile Lukoil in vigoare este cea care scoate la vanzare benzina scumpa cu aditiv ECTO si cifra octanica 98, la preturi cu 80 de bani pe litru mai mici in weekend fata de pretul normal. Pentru a beneficia de promotie va trebui sa iti procuri un card de fidelitate Club Lukoil. Promotia va dura pana la 7 septembrie.

Rompetrol

Rompetrol a lansat pe 1 iulie campania "Castiga acum carburant pentru toate vacantele tale", prin care clientii care platesc cash, card bancar sau card Fill&Go Personal au posibilitatea de a castiga unul din cele 2.133 de plinuri de carburant si 10 premii a cate o tona de carburant fiecare.

Sursa foto: tmpress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea