Social

Stelistii acuza UEFA

Dupa ce forul european a decis suspendarea arenei pentru o partida in tricouri cu mesaje, la meciul cu Valerenga.

Decizia UEFA de a suspenda terenul Stelei pentru un meci in cupele europene a stirnit reactii vehemente si din partea suporterilor, care au comentat pe site-ul neoficial fcsteaua.ro hotarirea forului european. Lazio joaca meci de meci cu zvastica pe gard si....??????????? Ce masuri s-au luat???????? Nimic, a scris unul dintre fani, poreclit Black Woolfy, in timp ce un altul a acuzat UEFA si a cerut razbunare: Nu-i prima data cind UEFA ne trateaza diferit. Cine e oare rasist sau xenofob? Sa razbunam calificarea Norvegiei in dauna Romaniei si mai ales esecul cu prapaditii lui Rosenborg!!!

Suporterii au gasit un alt vinovat in persoana patronului din Ghencea. Gigi Becali are pusa eticheta de extremist, greu o sa scape de ea. UEFA nu vrea sa auda de el, si din pacate nici de Steaua. Le-a oferit dusmanilor Stelei tot felul de cadouri, dind declaratii peste declaratii, care mai de care mai ridicole, presa doar a speculat, si iata rezultatul: Steaua=Becali=extremism, a scris unul dintre fani. Pe de alta parte, suporterii s-au declarat multumiti de faptul ca forul european nu a cerut ca meciul sa se dispute cu portile inchise: Bine macar ca nu jucam fara spectatori! Acum ar fi momentul prielnic ca, dupa meciul cu Dinamo, sa inceapa lucrarile de refacere a gazonului din Ghencea!. In ceea ce-l priveste pe Gigi Becali, acuzele sale indreptate impotriva presei, vinovata ca a pirit Steaua la UEFA, s-au dovedit a fi nefondate. Presedintele Biroului european de informare a rromilor, Valeriu Nicolae, a spus: Eu am trimis la UEFA materialele care aratau cum in tribune sint afisate mesaje cu chipul lui Antonescu si Hitler si cele care faceau trimitere la tigani .

Fara mesaje pe tricouri

Dupa ce au declarat ca hotarirea forului european este cel putin gresita, jucatorii ros-albastri au precizat ca se gindesc sa protesteze la meciul cu Valerenga, purtind tricouri cu mesaje, insa presedintele executiv Mihai Stoica a oprit din fasa orice astfel de tentativa, subliniind ca Steaua s-ar putea alege cu o decizie mai drastica. Printre cei care nu au fost de acord cu masura luata de UEFA se numara si Marius Lacatus, care a precizat: Ceea ce se intimpla pe stadioanele din strainatate e mult peste ceea ce se intimpla la noi. Nu cred insa ca este vorba despre un complot al UEFA, dar sintem mici, asta este adevarul. Pe de alta parte, antrenorul lui Valerenga, Kjetil Rekdal, a declarat ca nu s-a gindit inca la consecintele deciziei UEFA: Vom vedea la momentul potrivit ce inseamna acest lucru, sa jucam in alta parte decit la Bucuresti. Deocamdata, urmeaza prima mansa la Oslo si este un cosmar pentru noi sa jucam cu Steaua la doua zile dupa ce intilnim pe Fredrikstad in campionat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea