Social

Steaua va intalni pe Shelbourne in turul 2 preliminar - 'Trebuie sa muncim'

Antrenorul Oleg Protasov crede ca Shelbourne, adversara Stelei este o echipa foarte bine organizata, dar ca "ros-albastrii" se vor califica daca vor izbuti sa-si faca jocul.

Steaua va juca in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor impotriva campioanei Irlandei, Shelbourne, invingatoare in der- by-ul cu vecina Glentoran Belfast. Antrenorul Oleg Protasov si presedintele executiv Mihai Stoica au revenit ieri, in jurul orei 14:00, de la Dublin, unde au vazut "pe viu" viitoarea adversara a "ros-albastrilor" si au ales hotelul in care va locui campioana Romaniei saptamana viitoare.

OPINIE

Tehnicianul stelist, care a aparut destul de relaxat, a tras primele concluzii legate de rivala irlandeza: "Shelbourne este o echipa buna. Trebuie sa muncim pentru a trece de ea. Au atacanti si mijlocasi buni si sunt foarte bine organizati. Dar daca noi ne vom face jocul, ne vom califica". De la aeroport, Protasov a plecat la Buzau, unde Steaua a jucat ieri contra divizionarei B Gloria, ultimul ei meci de verificare.

PREGATIRI

Antrenorul lui Shelbourne, Pat Fenlon, asteapta week-end-ul pentru a face planul de atac in vederea primului meci contra "ros-albastrilor". "Pana atunci ne vor parveni destule casete si ii vom vedea la lucru pe romani. Nu cred ca Steaua va face greseala de a ne subestima dupa ce anul trecut i-am eliminat pe croatii de la Hajduk Split", a spus tehnicianul irlandezilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea