Social

#ateaua #astra #europa league

Steaua si Astra isi incep parcursul european

Dupa doua zile pline de magia Champions League, ne putem delecta, joi seara, si cu spectacolul din a doua competitie europeana intercluburi, Europa League. Mai ales ca vom avea si doua reprezentante la startul grupelor, Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu.

"Steaua a fost repartizata in grupa L a Europa League, alaturi de Villarreal, FC Zurich si Osmanlispor. Daca locul intai pare acontat de echipa din La Liga, Steaua este favorita la locul doi, care duce si el in primavara europeana. Astra le are ca adversare in grupa E pe Viktoria Plzen, AS Roma si Austria Viena. La o prima evaluare, Roma este mare favorita, insa lupta pentru locul doi este deschisa", e de parere Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al casei de pariuri online Unibet.

Steaua Bucuresti se deplaseaza la Ankara pentru partida cu turcii de la Osmanlispor. Meciul va incepe de la ora 22:05 si va fi un adevarat test pentru trupa lui Reghecampf, un duel cu principala contracandidata la ocuparea pozitiei secunde in grupa. Osmanlispor este neinfranta in acest an pe teren propriu, iar in play-off a trecut, dupa un dubla victorie, 0-1, in deplasare, si 2-0, acasa, de danezii de la Midtylland. In disputele de acasa, din tururile preliminare, Osmanlispor a marcat de opt ori si n-a primit niciun gol. Fara Varela, Chipciu, Hamroun si Stanciu, dar cu Boldrin in mare forma, Steaua trebuie sa se descurce intr-o atmosfera ce va fi cu siguranta extrem de ostila. Totusi, turcii sunt debutanti in competitiile europene, asa ca misiunea “ros-albastrilor” nu este imposibila. Clubul din Ghencea se va intalni si cu doi fosti jucatori, Raul Rusescu si Lukasz Szukala. 4,00 este cota la Unibet daca “militarii” se vor intoarce cu toate cele trei puncte din Turica. La egal, aceeasi casa de pariuri ofera o cota de 3,10, in timp ce victoria gazdelor este creditata cu o cota de 2,05.

Astra Giurgiu intalneste, pe Arena Nationala, de la ora 20:00, pe Austria Viena, intr-o grupa echilibrata, in care fiecare punct conteaza. Adversara ocupa pozitia a patra in competitia interna, avand si cel mai bun atac, 15 goluri marcate in sapte etape. In play-off, austriecii au dispus de Rosenborg, a urmare a doua succese cu acelasi scor, 2-1. Sumudica va fi din nou pe banca giurgiuvenilor, insa acestia s-ar putea sa resimta oboseala acumulata dupa “derby-ul” cu Steaua din weekend, pierdut cu 0-1. Plecarile lui Boldrin si De Amorim au lasat o gaura si mai mare in lotul deja restrans valoric al giurgiuvenilor, lucru vizibil in exprimarea pe teren. Se vor putea concentra acestia la fel ca-n “dubla” cu West Ham? Cei ce au incredere in Astra pot miza, la Unibet, pe o victorie a giurgiuvenilor, la o cota de 2,60. Egalul primeste o cota buna - 3,20, in timp ce victoria austriecilor pare si ea realizabila - cota 2,70.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea