Social

Steaua s-a asezat confortabil pe un loc de Liga Campionilor

Steaua si-a consolidat locul doi in clasament, care ii permite accederea in Liga Campionilor, prin victoria cu 2-1 in fata celor de la UTA , profitand totodata de infrangerile contracandidatelor Rapid si Poli Timisoara. De asemena, Steaua s-a apropiat la 6 puncte de liderul CFR Cluj.

Meciul cu UTA a fost, insa, mai greu decat s-ar fi asteptat stelistii, golul victoriei venind abia in ultimul minut.

“Am dominat jocul, dar din pacate n-am reusit nici acum sa concretizam, pentru ca daca am reusi sa facem asta din primele ocazii clare, rezultatul era altfel. A fost o victorie obtinuta cu emotii si probabil asa trebuie, sa suferim noi pana la sfarsit. La pauza am incercat sa ii linistesc pe jucatori, sa ii fac sa creada in victorie in continuare. S-a vazut ca au avut mintea mai limpede si au ales solutii mai bune. Ii felicit pe jucatori pentru atitudine si pentru ca au crezut in victorie pana la capat, le multumesc suporterilor si sper ca nu va mai fi nevoie sa treaca prin aceste emotii, care te pun la incercare. Daca meciurile urmatoare vor fi la aceeasi intensitate, ne vom imbolnavi si noi pe banca, nu numai suporterii”, a spus Lacatus dupa partida.

Becali: “Ma interesa cel mai mult sa ne asiguram locul doi”

Finantatorul Stelei, Gigi Beali, a declarat ca i s-a indeplinit obiectivul privind asigurarea locului doi in clasament si a apreciat ca sansele la titlu au crescut considerabil. “Eu spuneam ca e posibil sa ajungem dupa meciul CFR-ului cu Iasiul pe locul doi, dar nu ma asteptam sa ajungem atat de repede in postura asta. Acum putem fi mai relaxati. Daca va vrea Dumnezeu sa castigam noi campionatul, o sa-l castigam. Daca nu, sa-l castige CFR si cu asta basta. Pe mine ma interesa sa ne asiguram locul doi. Si Dinamo se implica in lupta pentru locul doi, dar sunt la 7 puncte si avem si meciul direct cu ei, deci e foarte greu”, a spus Becali. Finantatorul a admis ca a avut emotii foarte mari in timpul meciului cu UTA, in conditiile in care la pauza aradenii conduceau cu scorul de 1-0. “Dumnezeu este in toate. Cand au avut ei acea bara am zis nu m-a parasit Dumnezeu si le-am spus baietilor in loja ca dam gol in prelungiri. Cand Habibou a ratat am zis «Doamne, de ce m-ai parasit?». Dumnezeu a vrut sa batem in seara asta. Nu vreau sa vorbesc de Rapid, de CFR. Macar in seara asta, macar pana maine, cand dracu isi mai baga coada, vreau sa fiu mai curat. Asa m-a iubit Hristos in seara asta, incat eu trebuie sa-i fac pe plac. Mi-a dat semnale. Acea bara a fost mana lui Hristos”, a declarat Becali. Intrebat de ce nu a fost inclus in lot mijlocasul columbian Dayro Moreno , Becali a raspuns: “Nu a jucat ca a fost la spital, am inteles ca are nu stiu ce, anghinare , ceva”, a spus Becali, fiind completat de Lacatus care a spus ca Moreno este suspect de apendicita .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea