Social

#steaua #stadion #chirie

Steaua ramane fara stadionul din Ghencea, pentru ca nu a platit chiria

Steaua a ramas fara stadion, deoarece Ministerul Apararii Nationale , administratorul stadionului din Ghecea prin CSA "Steaua", a reziliat contractul incheiat cu echipa, din cauza intarzierilor la plata chiriei, a anuntat MApN intr-un comunicat.

MApN spune ca Steaua s-a angajat, prin oferta depusa la licitatia derulata in septembrie-decembrie 2009, sa achite lunar 21.600 Euro pentru inchirierea Stadionului Steaua, care cuprinde cladiri si terenuri in suprafata totala de peste 90.000 m.p. Contractul stipula ca, in cazul unor intarzieri mai mari de 60 de zile la plata chiriei, documentul era reziliat automat.

Potrivit comunicatului MApN, "in momentul de fata, SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA inregistreaza intarzieri la plata mai mari de 60 de zile, avand datorii ce reprezinta chiria neachitata pentru lunile martie, aprilie 2010 si penalitatile aferente, in prezent contractul de inchiriere fiind reziliat. Totodata, chiriasul mai are de achitat utilitati restante catre CSA "Steaua", in cuantum de aproximativ 20.000 lei".

Ministerul neaga informatiile aparute in presa, potrivit carora ar fi marit suma datorata de Steaua la 65.000 de euro, si spune ca "pe timpul derularii contractului, CSA "Steaua" nu a modificat clauzele contractului si nici nu a marit cuantumul chiriei".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea