Social

#steau #dica #goian

Steaua poate ajunge in Liga Campionilor

Transferul de 4,8 milioane de euro al lui Dorin Goian la Sunderland nu va afecta Steaua. Nu este numai parerea patronului Gigi Becali, ci si a primului plecat din Ghencea in aceasta vara, Nicolae Dica . "Steaua nu a stat niciodata intr-un singur jucator", ii linisteste Dica pe fanii ros-albastrilor.

Exista viata si dupa Dica si Goian la Steaua. Vandut de Gigi Becali la Catania pentru numai doua milioane de euro, Nicolae Dica nu crede ca Steaua va suferi dupa plecarea sa si dupa cea a lui Dorin Goian la Sunderland.

"Daca Goian va pleca in Anglia va fi un pas inainte. Anglia este un campionat puternic si ar face fata cu brio acolo. Steaua n-a stat niciodata intr-un singur jucator."

Golgeterul Stelei din ultimele trei sezoane este sigur ca vicecampioana are un inlocuitor pe cinste pe postul sau: columbianul Dayro Moreno , cel mai scump transfer facut vreodata de ros-albastri.

"Ar fi extraordinar pentru Steaua ca el sa reuseasca. Ii urez multa bafta si sper sa reuseasca, pentru ca este un jucator valoros", a afirmat Nicolae Dica.

Dica a marcat 48 de goluri in 101 meciuri pentru Steaua.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea