Social

#proiect #echipa #stadion #vizita #steaua

Steaua isi deschide portile vizitatorilor

Steaua a inaugurat astazi proiectul FCSB Stadium & Museum Tour, anunta Realitatea TV. Datorita acestuia suporterii pot vizita stadionul si muzeul clubului, costul unui tichet de acces fiind de 50 de lei.

In cadrul turului, vizitatorii pot vedea autocarul echipei, terenurile de antrenament, sala de forta, sala pentru conferinte de presa, acces turnichete, coronament stadion, intrare tunel, zona de interviu, vestiarul oaspetilor, traversare teren (pe dalele exterioare), banca de rezerve, masa presei, lojele, fotoliile, muzeul si magazinul oficial.

Presedintele Stelei a anuntat ca vestiarul gazdelor nu a fost inclus in traseu, deoarece in zilele in care sunt antrenamente, obiectivul nu ar fi fost accesibil. Oficialii se gandesc insa ca se gandesc ca pe parcursul vacantei sa introduca si acest obiectiv in tur si ca pe viitor sa organizeze, o data pe saptamana, antrenamente deschise publicului.

Prima zi in care va avea loc un astfel de tur va fi vineri, costul unui tichet de acces fiind 50 de lei, in care este inclus si un cadou din partea clubului: un breloc in forma de stea, cu emblema FC Steaua pe el.

Acest pret, de aproximativ 12 euro, este conform oficialilor, asemanator cu cel practicat de marile cluburi europene din Vest, acolo unde vizitatorii dau 15 euro pentru a intra pe Santiago Bernabeu si 17 euro pentru accesul pe Nou Camp. Elevii , studentii, pensionarii si abonatii vor avea insa o reducere de 50 la suta, iar grupurile organizate de minimum 10 persoane vor beneficia de o reducere de 25%.   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea