Social

#faliment la steaua #becali dator #bgs

Steaua e aproape de faliment

Problemele financiare cu care se confrunta patronul ros -albastrilor, Gigi Becali, ar putea conduce catre falimentul echipei din bulevardul Ghencea.

Compania BGS , cea care a asigurat in trecut paza complexului sportiv Steaua dar si a casei lui Becali din Pipera, a obtinut in instanta declansarea procedurii de faliment impotriva clubului, informeaza Libertatea.

"Steaua avea o datorie de circa 250.000 RON, in timp ce domnul Becali ne datora 40.000 RON. Am urmat calea legala, iar daca pana pe 2 martie nu ne recuperam aceste creante executorii vor pune sechestru pe bunurile clubului", a declarat Bogdan Oprea, presedintele BGS, mentioneaza sursa citata.

O parte din datoria Stelei, aproximativ 50.000 de euro, a fost platita in luna decembrie 2008, insa compania de securitate a continuat actiunea in instanta. Oprea il vede vinovat pentru aceasta situatie pe presedintele ros-albastrilor, Valeriu Argaseala .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea