Social

Steaua - Dinamo s-a incheiat la egalitate

Dinamo a fost egalata in ultimele secunde de Steaua. Alb-rosiii au cistigat doua dintre ultimele meciuri in prelungiri.

Euroformatiile romanesti au obtinut doar remize in ultima etapa disputata in Divizia A. Rapidul nu a reusit sa marcheze la Pandurii Tg. Jiu, in timp ce Steaua a egalat in prelungiri intr-unul dintre cele mai modeste derby-uri cu Dinamo din ultimii ani. Astfel, obiectivele calicului Olaroiu ramin de actualitate, chiar daca avantajata, la o eventuala egalitate de puncte la finalul sezonului, este formatia din Stefan cel Mare. Pentru Dinamo a marcat Claudiu Niculescu, atacantul transformind in gol o lovitura libera de la marginea careului, in timp ce pentru ros-albastrii a inscris Cristocea, tot dintr-o faza fixa. Titlul se joaca pina la final, a declarat Florentin Petre , in timp ce Olaroiu s-a declarat multumit de egalul obtinut cu sansa.

Bataie la Romana

Meciul a fost extrem de tensionat, arbitrul italian acordind doua cartonase rosii , lui Ogararu si Margaritescu , si opt cartoanse galbene. De asemenea, Nesu si Grigorie si-au ciocnit capetele inainte de Paste, stelistul pierzindu-si pentru un moment cunostinta. Si suporterii au avut meciul lor. Un grup de 30 de fani ai celor doua formatii s-au intilnit la Piata Romana , bataia terminindu-se la spital. Cei ajunsi la stadion s-au duelat verbal pe toata durata partidei, de huiduieli nescapind nici fostul presedinte dinamovist, Ioan Becali , care s-a ascuns ca de obicei intr-o cladire alaturata.

TGV din Giulesti a revenit la cuseta autohtona, nereusind sa invinga o nou promovata in Divizia A. Elevii lui Razvan Lucescu au acuzat socul eliminarii din UEFA, fiind pe alocuri dominati de Pandurii, care au avut doua ocazii importante prin Disney.

Fluentul Bilba

Simbata, Poli si CFR au remizat, iar Sportul a suferit prima infringere din retur, 1-2 la National. Tot o premiera, dar la polul opus, s-a consumat la Mioveni, acolo unde FC Arges a inregistrat prima victorie din retur, 2-1 contra Jiului. Pe malul Dunarii, Otelul s-a impus cu 1-0 in fata Gloriei, in timp ce, la Iasi, Ionut Bilba a jucat extrem de fluent, punctind doua dintre cele patru goluri ale gazdelor, in partida cu FCM Bacau. Ieri, vasluienii lui Porumboiu au suflat vint in pupa marinarilor, care au plecat cu trei puncte spre Constanta, punind ceasul gazdelor sa sune la matineu din sezonul viitor. Cum lui Rednic ii place sa se trezeasca mai tirziu, a incercat sa demisioneze, dar, asemenea lui Hagi, s-a razgindit la indemnul patronului.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea