Social

Steaua calificata in primavara europeana!

Steaua a reusit sa se califice din grupele Cupei UEFA, chiar daca aseara a fost invinsa cu 1-0 de formatia spaniola Athletic Bilbao, printr-un gol marcat de Etxberria in minutul 45.

In celalalt meci al grupei, Besiktas a terminat la egalitate cu Standard Liege , 1-1, rezultat ce o califica pe Steaua indiferent de rezultatele ce se vor inregistra in ultima etapa cand Steaua nu va juca.

Iata-i pe cei care au reusit aceasta performanta: Hamutovski, Ogararu, E. Baciu, Ghionea, Nesu, Dica, Radoi, D. Munteanu, Bostina, Neaga, Cristea. Au mai jucat: Lovin si Dinita.

Un meritul mare are si antrenorul italian Walter Zenga .

Steaua isi va afla adversarul din "16"-imi peste doua saptamani. Tragerea la sorti se va desfasura la sediul UEFA de la Nyon si tot atunci se va stabili si imperecherea pentru "optimi". Ros-albastrii vor juca in urmatorul tur in sistem eliminatoriu, meciurile urmand sa se dispute pe 22/ 23 februarie si 8/9 martie 2005. Oponentii stelistilor se vor alege dintre celelalte 23 de echipe care se vor califica din Cupa UEFA, la care se vor adauga 8 formatii din Liga Campionilor, ocupantele locurilor 3 in cele 8 grupe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea