Social

Steaua-Austria Karnten 3-1: Ros-albastrii nu iarta nimic in amicale

Fara doar si poate, trupa din Ghencea este pusa pe fapte mari in ceea ce priveste partidele disputate in cantonamentul din Austria. Elevii lui Marius Lacatus au reusit o victorie-spectacol in cel de-al doilea amical al verii, dupa ce s-au impus in fata austriecilor de la Karnten.

Toate cele trei reusite ale ros-albastrilor au venit in prima repriza. Lovin a deschis scorul dupa trei minute de la fluierul de start. Mijlocasul Stelei a sutat plasat din intoarcere, la coltul lung, profitand de un corner executat de Robert Neagoe. Romeo Surdu a spart ghinionul care il urmareste de foarte mult timp, in minutul 14, reusind sa speculeze la maxim o faza creata de Rica Neaga, care i-a pasat exceptional. Combinatiile de senzatie au continuat si in minutul 17, atunci cand Claudiu Ionescu a ridiculizat apararea adversa cu o serie de driblinguri. Balonul a ajuns la Surdu, care a lobat portarul, iar Plesan a indeplinit o simpla formalitate.

Acelasi Romeo Surdu a continuat sa incante si in minutul 27, trimitand cu capul in bara balonul centrat de Adrian Neaga . Portarul celor de la Austria Karnten a avut mari emotii si in minutul 35, tot in fata lui Surdu, dar a fost pe directia sutului expediat de stelist. Nesu l-a salvat pe Vatca inainte de pauza, respingand de doua ori de pe linia portii un balon pe care scria „gol”. Faza s-a repetat in minutul 52, de data aceasta Cernea fiind vinovat pentru „ jonglerii ” in propriul careu.

Dupa, a urmat un adevarat carnagiu. La aproximativ o ora de joc, Plesan a fost scos de pe teren, dupa ce a fost accidentat dur de un adversar. Pentru ca 10 minute mai tarziu, Ochirosii sa primeasca ingrijiri medicale, din cauza arcadei sparte de un austriac. Golul de onoare al gazdelor a venit in ultima faza notabila a meciului. Nuhiu si-a trecut numele pe foaia marcatorilor in minutul 80, reluand un balon centrat din lovitura de la colt. Arbitrul a pus capat partidei, care s-a inceheiat cu scorul de 3-1 in favoarea ros-albastrilor. Semn ca „Fiara” pregateste un sezon mult mai ofensiv, si nu va fi nicio surpriza daca in echipa de start vom vedea de acum inainte jucatori „renegati”, cel mai bun exemplu fiind Romeo Surdu.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea