Social

#grupa f #liga campionilor #steaua #bayern munchen

Steaua a pierdut si la Munchen

Steaua a pierdut marti seara, scor 3-0, in deplsarea, intalnirea cu Bayern Munchen, din Grupa F a Ligii Campionilor.

Pe suberbul stadionul " Allianz Arena ", jucatorii antrenati de Jurgen Klismann au dominat meciul si au reusit sa-si adjudece toate cele trei puncte dupa golurile marcate de Klose, de doua ori, si Toni.

Intors in tara in care a cunoscut cele mai mari performante ca jucator, Dorinel Munteanu a inceput meciul cu o singura schimbare fata de meciul cu Univeristatea Craiova: Szekely i-a luat locul lui Semedo . Prima repriza a inceput cu Bayern instalata in "jumatatea" Stelei.

Nemtii au ratat in primele 10 minute cat pentru un meci intreg, in principal prin atacantul italian Toni. Pe la jumatatea reprizei, "ros-albastrii" au reusit insa sa echilibreze partida si chiar sa-si creeze ocazii de a inscrie. Scorul primei reprize a fost 0-0.

Dupa pauza, acelasi scenariu, insa de data aceasta trupa antrenata de Dorinel Munteanu n-a mai reusit sa scape fara gol, ba chiar a primit trei. Minutul 57 avea sa aduca deschiderea scorului, Klose marcand din 6 metri, in urma unei faze prelungite de atac a gruparii antrenate de Jurgen Klismann.

Dupa 4 minute, nemtii aveau sa-si dubleze avantajul, cand colegul din atac al lui Klose, Luca Toni , a marcat cu capul din 6 metri. Cel de-al treilea si ultim gol al meciului s-a marcat in minutul 71 si a fost inscris de acelasi Klose, care a reluat in poarta de la 16 metri, dupa o actiune superba a francezului Ribery, cel mai bun om al meciului. 3-0 si Steaua ramane cu un singur punct strans in 5 meciuri disputate in Grupa F a Ligii Campionilor.

Infrangerea cu Bayern a insemnat pentru Steaua si cel de-al 13-lea meci consecutiv fara victorie in toate competitiile. Din fericire pentru echipa din Bulevardul Ghencea, Fiorentina a pierdut si ea, scor 1-2, cu Lyon. Astfel, meciul direct dintre gruparea la care evolueaza Adrian Mutu si Steaua va decide ce echipa va merge in primavara Cupei UEFA din Grupa F a Ligii Campionilor. "Ros-albastrii" au nevoie de o victorie, in timp ce "violetilor" le e suficient un rezultat de egalitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea