Social

#reguli de calatrie # calatorie cu autobzul #STB #calatorie

STB, noi reguli de calatorie cu autobuzul! Ce ii asteapta pe bucuresteni incepand cu 18 mai

Din 18 mai STB (Societatea de Transport Bucuresti) aplica noi reguli de circulatie cu transmportul in comun. Tot incepand din 18 mai STB va scoate toate autobuzele pe traseele obisnuite, trasportul public revenind astfel la normal.

"Primaria Capitalei anunta ca din 18 mai Societatea de Transport Bucuresti va scoate in traseu toate autovehiculele din parcul auto circulant, astfel ca transportul in comun va functiona la capacitate maxima. Pentru siguranta calatorilor va asiguram ca toate vehiculele sunt dezinfectate cu substante care distrug virusurile. STB dezinfecteaza si statiile de asteptare, cu mobilierul aferent, aflate in administrarea sa", se arata intr-un comunicat al Primariei Capitalei.

Incepand din 18 mai, urcarea calatorilor in autovehiculele STB se va face doar prin usa din fata, iar coborarea pe celelalte usi. Pentru respectarea noilor reguli de acces in mijloacele de transport in comun calatorii vor fi indrumati la accesul in vehicule de catre controlorii STB, sprijiniti de Politia Locala.

Pentru respectare regulilor de distantare sociala, accesul persoanelor in mijloacele STB va fi limitat, calatorii vor putea ocupa numarul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum si un rand in picioare, respectand distanta regulamentara de 1,5 m. 

Pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, Primaria le recomanda tuturor bucurestenilor care folosesc mijloacele de transport in comun sa-si protejeze nasul si gura cu masti medicale sau confectionate din material de bumbac, dar si ochii, cu ochelari (de vedere sau de soare).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea