Social

#prima casa #suplimentare Prima Casa #fonduri Prima Casa

Statul ar putea suplimenta fondurile pentru Prima Casa cu inca 200 milioane lei

Plafonul garantiilor pentru creditele din programul "Prima Casa" ar putea fi suplimentat cu inca 200 milioane de lei, dupa ce Guvernul operase anterior o majorare a plafonului de 1 miliard de lei.

Suma de 200 de milioane de lei va fi insa acordata strict pentru creditele destinate achizitiei de locuinte construite de ANL.

"In plus fata de plafonul suplimentar de 1 miliard lei prevazut pentru anul 2013 se aloca un plafon suplimentar al garantiilor care pot fi emise de 200 milioane lei destinat exclusiv pentru garantarea finantarii prin program a achizitiei de locuinte construite de Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL)", se precizeaza intr-un proiect de hotarare de Guvern.

Executivul majorase plafonul pentru creditele din programul "Prima Casa" cu 1 miliard de lei la data de 30 iulie, 300 de milioane de lei fiind destinate achizitiei de locuinte ANL.

Sursa foto: greaternwrealty.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea