Social

#loc de munca #job #munca in strainatate # job in strainatate

Statistica: 70.000 de romani au aplicat pentru un job peste hotare

Aproximativ 70.000 de romani si-au depus CV-urile in luna lulie pentru un loc de munca in strainatate , scrie adevarul.ro, care citeaza o statistica intocmita de Tjobs.

Numarul celor care aplica pentru aceste aceste job-uri este insa dublu comparativ cu numarul posturilor disponibile pe piata.

Astfel, in luna iulie au fost disponibile 36.000 de locuri de munca in strainatate pentru care s-au trimis peste 67.000 de CV-uri.

Majoritatea romanilor isi doresc sa lucreze in constructii, agricultura si turism.

In acest moment, sunt vacante in jur de 16.000 de locuri de munca pentru romanii care vor sa munceasca in afara tarii. Se cauta personal in domeniul sanitar, sectorul hotelier, agricultura, asistenta sociala, transporturi, constructii, alimentatie publica , etc.

Tarile cu cele mai multe oferte de munca pentru romani sunt Marea Britanie, cu 4.700 de oferte , Germania cu 1.621 de joburi, Grecia cu 1.500, sau Italia si Spania cu aproape 1200 de oferte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea