Social

#aquatech international #statie de dedurizare #dedurizarea apei

Statie de dedurizare a apei – Aquatech International

Statia de dedurizare a apei poate reprezenta solutia ideala pentru cresterea si stabilirea nivelului de calitate al apei potabile curente. Afla care sunt avantajele instalarii unui dedurizator si cum iti poti imbunatatii calitatea vietii prin consumul unei ape potabile curate.

Ce este o statie de dedurizare a apei?

Prin instalarea unei statii de dedurizare a apei, vei ajuta la prevenirea depunerilor de ioni duri de Calciu si Magneziu in instalatia de apa rece sau calda, protejand in acest fel totalitatea obiectelor sanitare ce utilizeaza apa curenta.

Durata de viata a acestor obiecte va creste, iar costurile de intretinere se vor reduce semnificativ.

Ajuta la protectia: masinii de spalat, a cafetierelor, boilerelor si tuturor obiectelor sanitare ce actioneaza utilizand apa curenta.

Cum functioneaza statiile de dedurizare a apei?

Calciul si magneziul din apa curenta sunt principalele doua elemente ce cauzeaza depunerile de sedimente din interiorul instalatiilor casnice.

In sistemul industrial aceste doua elemente pot produce situatii neplacute, din cauza procentului ridicat de substante, cauzand functionalitate ineficienta, scazuta sau stricaciuni serioase.

Procesul de dedurizare a apei presupune eliminarea calciului si magneziului din compozitia apei, cu ajutorul unui sistem de trecere a apei prin stratul de rasina de schimb ionic.

Atunci cand rasina se satureaza, devenind plina de ioni de calciu si magneziu, va fi necesara regenerarea acesteia printr-un schimb invers intre ionii de sodiu si cei de calciu si magneziu acumulati.

Instalatiile statiilor de dedurizare oferite de catre Aquatech International ofera un consum scazut de sare in cazul procesului de regenerare, oferind astfel o actiune sporita si un cost redus de intretinere.

Avantajele statiei de dedurizare de la Aquatech International

Cu un sistem intuitiv de instalare dar si o gama profesionala de valve de control, statiile de dedurizare de la Aquatech International ofera:

  • functionalitate rapida prin comanda electronica
  • regenerare eficienta contracurent
  • costuri scazute de intretinere
  • sisteme ce nu se corodeaza, avand recipienti compusi din rasini sintetice
  • operatii minime de intretinere ce se efectuaza anual

Comandate de valve actionate electromecanic sau volumetric, cu posibilitatea de a fi programate dupa timp sau volumul de apa, statiile de dedurizare reprezinta solutia ideala pentru filtrarea apei casnice sau cea industriala.

Cu un sistem inteligent de regenerare a rasinii, aceasta operatiune se efectueaza in timpul noptii sau in orice perioada a zilei in care nu este necesara furnizarea apei dedurizate.

Contact sisteme de filtrare a apei si statii de dedurizare

Pentru selectarea sistemului de dedurizare a apei, potrivit pentru aplicatia ta, fa-ne o vizita online la www.aquatech.ro sau suna la 021.411.3000 / 0737.066.660.

Obtine consultanta specializata, in vederea alegerii statiei de dedurizare potrivite locatiei tale. Profita de oferte personalizate pentru sisteme profesionale de tratare a apei curente si creste durata de viata a obiectelor sanitare din locuinta ta!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea