Social

#masuri de relazare #stare de urgentaa #15 mai #prelungire stare de urgenta

Starea de urgenta se poate prelungi. Scenariile luate in calcul de guvern

Data de 15 mai este asteptata cu nerabdare de multe persoane, mai ales dupa ce in presa au aparut informatii ca se vor lua masuri de relaxare. Insa pana in acest moment nu se stie clar daca vor fi luate masurile de relaxare sau se va prelungi starea de urgenta.

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a declarat ca autoritatile iau in calcul mai multe scenarii pentru 15 mai, inclusiv prelungirea starii de urgenta si dupa aceasta data.

"Exista toate scenariile pe masa, exista inclusiv posibilitatea prelungirii starii de urgenta, exista scenariul modificarii acestei situatii si declararea starii de alerta, care sa permita autoritatilor adoptarea unor masuri restrictive de o amploare mai mica, asa cum exista si posibilitatea renuntarii la situatia de urgenta si de a derula o campanie de informare ampla in randul populatiei, astfel incat gradul de conformare la recomandarile autoritatilor sa fie unul foarte ridicat", a declarat Ionel Danca, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea