Social

#pandemie coronavirus # coronavirus romania #stare de urgenta #pandemie

Starea de urgenta ar putea fi prelungita inca o luna!

Raed Arafat a anuntat ca exista posibilitatea ca starea de urgenta sa fie prelungita inca o luna. 

"Daca vorbim de starea de urgenta e foarte posibil sa ajunga sa fie prelungita inca o luna. Poate aceasta decizie va fi luata in cursul saptamanii viitoare, inainte sa ajungem la data limita a starii de urgenta", a spus Arafat.El s-a referit si la cat va dura perioada in care trebuie mentinute masurile pentru prevenirea infectarilor: "Starea critica, depinde – in unele tari a urcat si dupa, a inceput coborarea. in altele s-a mentinut.

Nu cred ca vom iesi din starea de combatere a virusului inainte de sfarsitul lunii mai.Va fi o perioada continua de combatere pana sa spunem ca a trecut. Depinde cum va evalua situatia."Prelungirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei se va decide in functie de evolutia epidemiei de coronavirus, a anuntat vineri premierul Ludovic Orban.

Tot vineri, presedintele Klaus Iohannis a spus ca ne asteapta o perioada grea, pana vom atinge varful crizei, si a facut apel la romanii din diaspora sa nu vina acasa de Paste.Presedintele Klaus Iohannis a semnat pe 16 martie decretul privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei pentru 30 de zile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea