Social

# stare de alerta romania # prelungire stare de alerta #stare de alerta #paste

Starea de alerta se prelungeste! Oamenii pot merge la slujba de Paste si in vacanta pe litoral!

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a propus prelungirea starii de alerta la nivel national, pentru o perioada de 30 de zile, pe fondul pandemiei de coronavirus.

 

Cu toate acestea, in noaptea de Paste oamenii au liber la circulatie si pot merge la slujba de Inviere. De asemenea, s-a dat liber si la vacantele pe litoral.

"In perioada 01.05.2021 – 02.05.2021 se permite circulatia persoanelor in afara locuintei/gospodariei, in intervalul orar 20:00-05:00 pentru deplasarea si participarea la slujbele religioase.

In perioada 08.05.2021 – 09.05.2021 se permite circulatia persoanelor in afara locuintei/gospodariei, in intervalul orar 20:00-05:00, pentru deplasarea si participarea la sarbatoarea religioasa specifica lunii Ramazan."

O alta veste buna, asteptata de multa lume si anuntata de premierul Romaniei. Florin Citu, este deschiderea unitatilor de cazare si HoReCa de pe litoral. Totul se va face insa in conditiile respectarii restrictiilor impuse de pandemie (distantare sociala, cpacitate redusa a restaurantelor si hotelurilor, etc.).

"Se mentine limitarea gradului de ocupare a spatiilor de cazare din cadrul structurilor de primire turistica (...) la cel mult 70% din capacitatea maxima a acestora, dispuse in urmatoarele localitati/zone in care se practica schiul sau alte sporturi de iarna sau sunt situate pe litoralul Marii Negre".

Sursa foto: g4media.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea