Social

#Trezirea Fortei #profit Star Wars #premiera Star Wars #star wars

STAR WARS Romanii s-au inghesuit in miez de noapte la cinema

Premiera Star Wars i-a scos pe romani din case azi-noapte! In cinematografele 3D din Capitala nu se mai gasesc bilete pentru aceste zile, dar fanii infocati au avut grija sa isi cumpere din timp. 12.000 de bilete au fost puse in vanzare inca de acum doua luni!

Noul episod din seria “Razboiul stelelor”, “Trezirea fortei”, a avut aseara premiera in 15 tari. Din Europa pana in Africa de Sud, mii de fani au umplut salile de cinema!

“Star Wars - Trezirea Fortei” a debutat pe marile ecrane la 35 de ani distanta de la difuzarea celui de-al saselea episod al acestei serii.

Calcule facute de cei de la Bloomberg arata ca investitia celor de la Disney s-ar putea amortiza inca din primul an, in conditiile in care producatorii vor incasa doar din vanzarea biletelor si a DVD-urilor peste 2 miliarde de dolari doar in 2016. Produsele care poarta marca Star Wars ar putea sa aduca peste patru miliarde de dolari.

Sursa foto: techtimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea