Social

# cadouri pentru paste #cadouri paste #paste

#STAIACASA si trimite cele mai frumoase cadouri de Paste 2020. Accesibil, comod si in siguranta

Anul acesta, Pastele va fi atat de diferit pentru noi toti, din cauza pandemiei COVID-19 care a cuprins toata lumea. #STAMACASA, nu putem sa mergem sa luam Lumina Invierii, nu mergem in vizita, nu primim musafiri, nu ne facem bagajele spre o destinatie superba in alt colt de lume sau de tara.

In 2020, vom petrece aceste sarbatori acasa, in familie, dar asta nu inseamna ca vom uita de cei dragi, carora putem sa le trimitem cadouri de Paste. Pentru ca daca este un lucru pe care pandemia de covid-19 ni l-a demonstrat acesta este ca: legaturile dintre oameni sunt cele care conteaza. Familia este cea care conteaza. Siguranta si sanatatea sunt cele care conteaza!

Cel mai intelept este sa ne adaptam si sa ne concentram pe ceea ce putem noi controla in prezent. De Paste, putem crea o atmosfera cu totul speciala in familie. Ii putem suna pe cei dragi pentru a le impartasi ganduri bune si le putem trimite un cadou care sa ii bucure in aceasta perioada. Nasi, parinti, bunici, sefi, colegi la care tinem, rude, prieteni, frati si surori - ii putem cuprinde pe toti acestia, daca alegem sa ramanem cu gandul la ei si sa intarim legatura, in ciuda distantei fizice pe care trebuie sa o respectam.

Cum poti trimite cadouri de Paste in siguranta cand #staiacasa?

Exista o multime de idei accesibile de cadouri paste pentru el, cadouri paste femei si barbati, surprize inedite pentru copii si cupluri. Preturile pentru cadouri originale si inspirate incep de 20 - 30 lei, iar pentru un cadou paste 150 lei  poti gasi ceva plin de valoare si semnificatie. Nu mai alergi prin magazine, ci comanzi online in siguranta, cu livrare direct la usa celui drag.

Prietenii de la mindblower.ro te indeamna ca anul acesta sa trimiti un cadou familiei si prietenilor, in maxima siguranta. Tu poti face plata online, prin card, iar destinatarul va primi cadoul la usa si nu va mai achita nimic. Imagineaza-ti ce surpriza va avea! Ce valuri de emotii il vor cuprinde! Ei bine, tu poti fi declansatorul acestor emotii.

Ce cadouri sa NU faci de Paste 2020?

Pentru ca este un timp pe care il petrecem altfel decat ne-am fi asteptat, trebuie sa-ti adaptezi alegerile si in materie de cadouri. Limiteaza sau, si mai bine, elimina din ecuatie cadourile de calatorie, de petrecut timpul pe munte sau in aer liber, jocurile outdoor, imbracamintea, incaltamintea sau accesoriile de strada sofisticate.

In schimb, fii realist si creativ cand vine vorba despre cadouri. Poti alege un cadou de grija si destindere, un cadou pentru cei care lucreaza acum de acasa, un joc trasnit de explorat in casa, un cadou pentru toata familia sau altceva inedit.

Iata cateva sugestii minunate.

Ce cadouri de Paste poti sa trimiti in 2020?

1. Ou Labirint Dragonul Albastru = 99 lei

Este unul din cele mai inspirate cadouri de Paste, datorita asocierii cu oul pascal. Dar acesta nu este un ou de mancat, ci de jucat si distrat. Provocarea este sa invingi dragonul albastru si sa arati ca esti un mic geniu in dezlegarea puzzle-urilor care iti pun mintea pe bigudiuri. Oul este perfect atat pentru copiii mai mari, cat si pentru adulti. Poti sa te joci iar si iar fara sa te plictisesti.

2. Oglinda iepuras = 166 lei

Ce daca stam in casa? Asta nu inseamna ca trebuie sa ramanem in pijamale de dimineata pana seara, sa nu ne uitam in oglinda si sa renuntam la toate tabieturile de frumusete. De aceea, Oglinda iepuras este o idee excelenta de cadou pentru Paste, pentru iubita, sotie, prietena cea mai buna, colega sau fiica. Se poate regla pana la 150 de grade si are LED-uri pe fata si pe spate cu cate 3 nivele de intensitate.

3. Kit mulaj 3D pentru iubiti, mainile noastre impreuna = 200 lei + CADOU

Iata unul din cele mai frumoase cadouri pentru nasi, fini, prieteni de Paste. Daca stii un cuplu special, fa-i o surpriza placuta si trimite-i acest cadou. Este o activitate unica pe care cei doi o pot face in casa, iar rezultatul obtinut poate fi pastrat pentru ani de zile, in amintirea acestor vremuri. Kitul include tot ceea ce e nevoie pentru a crea o opera de arta personalizata cu mainile impreunate a doi indragostiti. Comanda-l acum pe mindblower si primesti cadou un set de 3 perechi sosete amuzante, in valoare de 39 lei.

4. Mindfulness kit de buzunar = 99 lei

Oricui ar prinde bine un astfel de kit mindfulness in aceste momente de incertitudine. Ideea din spatele acestui cadou este sa iti iei 10 minute in fiecare zi ca sa te conectezi cu tine insuti. Include un mini jurnal zilnic, o clepsidra de 10 minute, doua creioane parfumate si o serie de vorbe de duh, atat de necesare acum. Mindfulness kit de buzunar este cadoul pe care il faci din suflet de Paste unei persoane dragi, pe care o stii mai vulnerabila si pe care vrei sa o intaresti.

Kitul face parte din categoria cadourilor de sprijin, relaxare, idei senzationale de selfcare. Similar, Mindblower propune jocuri si accesorii de Yoga (saltea, zaruri cu pozitii de Yoga, roller), carduri razuibile selfcare, kit relaxare de seara.

5. LapWood Masuta pliabila din bambus = 158 lei

Oricine a visat macar o data la o astfel de masuta versatila pentru laptop, tableta, pentru micul dejun la pat sau de pe canapea. Desi exista numeroase modele de masute de brate, aceasta este cu totul speciala pentru ca se despica, iar pozitia laptopului poate fi reglata, in functie de preferinte. In plus, masuta este pliabila si cand nu o folosesti, ocupa putin loc pentru depozitare. Avand in vedere ca acum multi lucram mai mult de acasa, aceasta masuta vine ca o binecuvantare de confort.

Daca mai stii si alti prieteni care lucreaza de acasa si vrei sa faci un cadou inspirat Work at Home, pe mindblower gasesti hamac pentru picioare, agenda cu stylus si surubelnita, planta carnivora decorativa, organizator de birou si multe altele.

6. Decantor vin pentru gusturi rafinate = 87 lei

Cauti cadouri pentru nasi, idei elegante si sofisticate? Opreste-te la un cadou de vin, cum este acest decantor pentru gusturi exquisite. Maximineaza gustul si calitatile vinului, ii pune in valoare aroma autentica, il curata si il oxigeneaza, pentru a fi servit in cele mai bune conditii.

In afara de un decantor pentru vin, poti alege un set de accesorii, un termometru sticla de vin, un racitor 3 in 1 sau chiar un haios Dop Mort dupa vin. Iar ca surpriza sa-i lase fara glas pe cei care o receptioneaza, poti adauga un set de accesorii pentru servire branzeturi. Mmmm!

7. Cadouri Paste copii: In Fata Blocului = 87 lei

Ce perioada mai potrivita de a face cadou acest joc minunat cu 50 de jocuri ale generatiei cu cheia la gat? Va fi un dar emotionant pentru cei care au trait acele timpuri, dar si o  idee inspirata pentru a gasi noi, dar clasice si autentice modalitati de joaca pentru copii. Chiar daca acum stam in casa, cei mici isi pot face temele pentru jocuri noi si pot experimenta o serie de idei in casa ori, pe terasa ori in curte.

Cauti cadouri originale pentru copii de Paste? Poti selecta din sute de idei valoroase si educationale: puzzle-uri 3D mecanice, masinuta care urca pe pereti, roboti STEM, dinozauri care se construiesc si se transforma, jocuri haioase de casa, disc pentru fotbal de interior sau masa cu elemente neon pentru fotbal ori hockey. Descopera mai multe cadouri paste copii pe Mindblower.

Cadouri de Paste pentru familie si cei dragi tie

Poate ca era un obicei sa treci pe la ei de Paste, sa stati impreuna la masa, sa luati copiii si sa plecati la munte la o pensiune, sa va vizitati reciproc. Fie ca e vorba de bunici, nasi, fini, prieteni de familie, frati sau surori, acum poti sa le trimiti un cadou special de Paste, pentru a le reaminti ca-i porti in gandurile tale si ca sunt speciali.

De Paste #STAIACASA si trimite cele mai frumoase cadouri 2020. Accesibil, comod si in siguranta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea