Social

SRS l-a amenintat pe Basescu fara probe

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a dezvaluit ieri, dupa intilnirea cu Consiliul de Onoare al Clubului Roman de Presa, ca ziaristul care l-a sunat si l-a amenintat a fost Sorin Rosca Stanescu . Seful statului nu detine, conform liderului CRP, , pentru afirmatiile sale.

Stiu ca am de dat un raspuns intr-o singura propozitie: ziaristul care m-a sunat a fost Sorin Rosca Stanescu. Buna ziua!, a spus seful statului la finalul intrevederii care a durat aproape trei ore. Dupa declaratie s-a intors pe calciie, a iesit din cladirea World Center Bucuresti si nu a vrut sa raspunda la nici un fel de intrebare a ziaristilor.

SRS se gindeste la tribunal

De cealalta parte, a declarat ca nu l-a amenintat niciodata pe seful statului. Mai mult, spune directorul ziarului Ziua, chiar l-a rugat pe Traian Basescu sa depuna o plingere penala impotriva sa. Rosca Stanescu a adaugat ca presedintele nu o va depune, intrucit nu detine probe in legatura cu dialogul avut la telefon.

Directorul Ziua a precizat ca se va consulta cu avocatii grupului sau de presa pentru a decide daca il actioneaza sau nu in judecata pe seful statului. Anterior, intr-un editorial, Rosca Stanescu era mai nuantat, atentionindu-l pe Basescu asupra faptului ca atunci cind ma va nominaliza, va trebui sa demonstreze in instanta ca are legaturi de afaceri cu doi oameni de afaceri apropiati ai premierului Calin Popescu Tariceanu.

Probe lipsa

La rindul sau, presedintele CRP, Cristian Tudor Popescu , a precizat ca in timpul sedintei l-a intrebat pe Basescu daca are probe in sprijinul acestei afirmatii, insa seful statului a raspuns negativ.

Mai mult decit atit, Cristian Tudor Popescu a precizat ca seful statului ar fi trebuit sa spuna la iesirea din intilnire nu numai numele lui Rosca Stanescu, ci si faptul ca nu detine probe. Cum, nu v-a spus ca nu are probe?!, s-a mirat presedintele Clubului Roman de Presa. Sorin Rosca Stanescu este directorul 2ui Ziua si coordoneaza manageriatul cotidianelor 8 si 0.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea