Social

#miting #discriminare #protest # discriminare romani

Spune si tu STOP denigrarii romanilor

Toti romanii care se simt jigniti de etichetele care ne sunt puse peste hotare sunt invitati sa participe joi la un miting de protest in Capitala.

“Suntem un grup de prieteni, de romani indignati de insultele si atitudinea xenofoba afisate in ultima perioada de opinia publica internationala , si cel mai recent, de francezi. Nu este o miscare initiata de vreun partid politic, organizatie religioasa sau de alt fel. Ne-am organizat si protestam fata de discriminarea pe motive etnice, insultele la adresa unui intreg popor, abuzurile fata de studenti, medici, sportivi sau simpli turisti romani in Franta”, se arata in comunicatul organizatorilor.

Organizatorii spun ca isi propun sa comunice “raspicat” ca romanii nu mai tolereaza terfelirea demnitatii noastre nationale.“Spunem STOP denigrarii, etichetarii si discriminarii romanilor pe motive etnice", se mai arata in comunicatul remis presei.

Mitingul de protest va avea loc intre orele 12.00 si 14.00 in zona Piata Amzei din Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea