Social

#calvitie #specialisti #tratament calvitie

Spune adio calvitiei! Ce metoda eficienta de tratament au gasit specialistii

Cercetatorii unei companii farmaceutice din Statele Unite se pot considera salvatorii persoanelor amenintate de calvitie, dupa ce au inventat o casca minune care ajuta la regenerarea podoabei capilare. Surprinzator, dispozitivul a primit si avizul autoritatilor federale pentru a fi comercializat.

Dotata cu 80 de lasere care actioneaza la nivelul scalpului, casca Theradome este comercializata la pretul de 800 de dolari. Reprezentantii companiei se asteapta ca dispozitivul sa fie unul care sa atraga foarte mult publicul feminin, reprezentantele sexului frumos fiind mult mai devastate de pierderea parului decat barbatii.

Casca trebuie purtata de doua ori pe saptamana timp de 20 de minute, primele semne urmand sa fie vizibile in 24 de saptamani, iar efectul complet al tratamentului devenind evident dupa doi ani.

La nivel mondial, aproximativ 1,5 miliarde de persoane se confrunta cu pierderea parului de la o anumita varsta. Noua metoda de tratament ajuta la cresterea noilor fire de par, dubleaza marimea folicului la firele deja existente si impiedica extinderea zonelor afectate de calvitie, sustin specialistii din cadrul companiei.

Sursa foto: nymag.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea