Social

#sprinter #proiect #copii

Sprinten tu, sprinteni si ei! 5 copii beneficiaza de ajutor prin proiectul SPRINTEN

Fundatia PROAM Events si MPG se bucura sa anunte primele roade ale eforturilor depuse si primii pasi facuti de proiectul de responsabilitate sociala SPRINTEN, cu scopul de a reda libertatea de miscare celor care au mare nevoie de ea!

Prin intermediul fondurilor stranse in cadrul evenimentelor sportive derulate de MPG, cu destinatia SPRINTEN, si cu ajutorul de specialitate oferit de terapeutii Centrului KinetoBebe, 5 copii beneficiaza in prezent de sedinte in vederea recuperarii functiilor motorii. Tratamentele sunt insa de durata si costisitoare, iar noi depunem eforturi in continuare pentru a gasi cele mai bune solutii in cazurile pe care le sustinem.

“Ne dorim sa traim momentul in care copiii inclusi in proiectul umanitar SPRINTEN vor putea face primii pasi si nu vor mai fi prizonierii scaunului cu rotile. Le multumim tuturor celor care, prin donatiile, eforturile si perseverenta lor, au facut posibil acest pas urias inainte in acest proiect. Este o munca intensa si o mare responsabilitate pe care ti le asumi atunci cand pornesti la drum si construiesti un proiect umanitar. Continuam programul SPRINTEN de sustinere a copiilor cu dizabilitati motorii si avem speranta ca miile de kilometri parcursi pe bicicleta sau in alergare in cadrul evenimentelor Riders Club si RUNFEST, dar si a altor competitii sportive, se vor transforma in mii de vise implinite pentru acesti copii si parintii lor”, a afirmat Sanda Mocuta, director general al MPG si coordonator SPRINTEN.

Donatiile destinate proiectului umanitar se pot face online pe sprinten.org, cat si la sediul MPG.

Ne ajuta sa dezvoltam proiectul si sa-l promovam numerosi parteneri, oameni deosebiti si cu suflet mare, care daca nu ar fi... nu am avea ce povesti. Dorim sa le multumim si sa le transmitem intreaga noastra recunostinta! Printre acestia mentionam DDB Romania - agentia de creatie a The Group, KinetoBebe - Centrul de Recuperare Pediatrica specializat in programe integrate si complexe de dezvoltare neuro-motorie, lingvistica si senzoriala a bebelusilor si copiilor, Scorseze Ambulanta, SBR - Soletanche Bachy Fundatii si Promis.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea