Social

#probleme respiratorii #spray-uri autobronzante #autobronzante alcool #retragere autobronzante

Spray-uri autobronzante periculoase, comercializate in Romania

Patru tipuri de spray-uri autobronzante ce contin alcool, folosite de milioane de femei si fabricate de compania britanica Boots, au fost retrase de pe piata, dupa ce mai multi clienti au semnalat probleme respiratorii. In ciuda acestor avertizari, produsele cosmetice britanice se comercializeaza in continuare in Romania.

Spray-urile autobronzante cu alcool nu au fost inca retrase de la comercializare in Romania deoarece nu se cunosc oficial efectele secundare ale acestora. Specialistii britanici sustin insa ca acestea duc la cresterea incidentei diabetului, produc infertilitate si chiar cancer.

Spray-urile autobronzante au fost scoase de pe site-ul companiei producatoare, iar pagina web pe care erau comercializate acestea a fost dezactivata.

De asemenea, compania Boots a trimis instiintari clientilor sai prin care ii anunta ca pot veni sa isi primeasca inapoi banii sau un produs similar care sa nu contina insa alcool. Oficialii companiei au anuntat ca au luat aceste masuri de precautie pana in momentul in care vor sosi rezultatele analizelor si vor fi depistate problemele acestor produse.

Sursa foto: bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea