Social

#program unitati sanitare #spitale deschise sarbatori

Spitalele deschise de Sarbatori

Ministerul Sanatatii a dat publicitatii lista unitatilor sanitare care vor asigura asistenta medicala de urgenta pe 1 si 2 ianuarie.

In sectorul 1 al Capitalei, in aceasta perioada, vor asigura asistenta medicala Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca, Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsi, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu", Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice si Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-maxilo-faciala "Prof. Dr. Dan Theodorescu".

In sectoarele 2 si 3 vor functiona Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Pantelimon" si Spitalul de Ortopedie Foisor, iar in sectorul 4 - Spitalul Clinic de Urgenta Copii "Marie Curie", Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan" si Spitalul Clinic de Urgenta "Prof.dr. Bagdasar-Arseni".

In sectoarele 5 si 6, asistenta medicala va fi asigurata de Spitalul Clinic de Urgenta Universitar.

Ministerul Sanatatii informeaza ca Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti va avea program normal de lucru si va elibera, in aceasta perioada, certificate constatatoare de deces in intreaga Capitala. Autoritatea de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti va asigura un serviciu de garda permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.