Social

#sorin ovidiu vantu #elena udrea #emil boc #sever voinescu

SOV ii da in judecata pe Udrea si Boc pentru un milion de euro

Sorin Ovidiu Vantu planuieste sa-i dea in judecata pe Elena Udrea, Emil Boc si Sever Voinescu pentru calomnie, potrivit blogului jurnalistului Victor Ciutacu .

Omul de afaceri vrea recompense materiale pentru afirmatiile celor trei legate de implicarea sa intr-o lovitura de stat si furtul banilor de la FNI.

Victor Ciutacu sustine pe blog ca Vantu planuieste trei procese civile. Omul de afaceri ar vrea sa obtina daune de cate un milion de euro de la Elena Udrea si premierul Emil Boc si 250.000 de euro de la Sever Voinescu.

“De acum, voi da in judecata, in civil, pe oricine mai spune, cu exceptia ziaristilor, ca eu am furat bani de la FNI desi instanta m-a scos din cauza”, a spus Sorin Ovidiu Vantu, citat pe blogul lui Ciutacu.

“Eu le spun acestor "stapani de presa" ca nu vor avea castig de cauza (n.r. - in suspendarea presedintelui Traian Basescu). Pentru ca in Romania nu pot sa faca chiar tot ce vor ei. Nu pot da lovituri de stat, nici prin intermediul presei si nici prin partide politice nevolnice si bine conectate la buzunarele din spate ale respectivilor domni", a scris Elena Udrea pe blogul personal, in urma cu cateva zile.

“Doi moguli si doi politicieni si-au dat mana in continuare pentru suspendarea presedintelui contrar Constitutiei si intereselor Romaniei, fara sa invete nimic din lectia istoriei”, a declarat premierul Emil Boc, saptamana trecuta, citat de Realitatea.net.

"Din 2005 nici domnul Voiculescu, nici domnul Vintu nu au mai putut jefui tara. Reamintima ca in urma in urma megaescrocheriei FNI, AVAS are de platit 100 de milioane, CEC are de platit aproximativ 300 de milioane”, a declarat Sever Voinescu, in urma cu o saptamana.

Aceasta nu ar fi prima actiune in instanta a lui Sorin Ovidiu Vantu pentru a-si apara reputatia. Omul de afaceri l-a dat in judecata de doua ori pe presedintele Traian Basescu, cerand de la acesta despagubiri de doua milioane de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea