Social

Sotul Elenei Udrea ii cere ajutor lui Basescu

Beneficiarii contractelor pentru locuinte ANL in cartierul Henri Coanda - Bucuresti ii solicita ajutorul lui Traian Basescu impotriva unui "grup infractional" care blocheaza constructia caselor.
Printre semnatarii apelului adresat presedintelui se numara si Dorin Cocos - sotul fostului consilier prezidential Elena Udrea, Dragos Constantinescu - fiul fostului presedinte Emil Constantinescu , OLIVIU Gherman - fost presedinte al Senatului si membru al PSD, Ralu Filip - presedinte al CNA.



ACUZE

In scrisoarea adresata lui Basescu se precizeaza ca "un grup infractional in spatele caruia se afla influenti oameni politici din zona puterii" a revendicat 26,5 hectare de teren din Cartierul Henri Coanda, desi constructia caselor era deja demarata. "Folosindu-se de acte si expertize false, grupul este pe cale sa puna mana pe aproape 90 de hectare de teren intravilan, in valoare de peste 300 de milioane de euro", se arata in document.



APROPIATI AI PNL

Semnatarii sustin ca in spatele acestui grup ar fi "un fals mostenitor" Ion Radu Fotino, precum si persoane care fac sau au facut parte din Partidul National Liberal , cum este cazul Andrei Luminita Rasnoveanu, fosta consiliera a senatorului Teodor Melescanu .

ANL RASPUNDE

Directorul general al ANL, Gheorghe Popescu, a declarat ca impotriva lui Fotino si a complicilor sai a fost depusa o plangere penala pentru inselaciune si fals. "Toate aceste persoane sunt implicate in revendicarea terenului respectiv. Fotino a revendicat terenul, Rasnoveanu este imputernicita, iar alta persoana are calitatea de expert", a declarat Popescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea