Social

#sot Corneliei Catanga #covid deces #Corneliei Catanga

Sotul Corneliei Catanga: "Nu a avut Covid. Ne-au nenorocit"

 

Aurel Padureanu, sotul Corneliei Catanga, a declarat ca artista nu a avut COVID si ca vrea sa o inmormanteze crestineste.

”Sotia mea nu a murit de COVID, a facut stop cardiac! Eu vreau sa o inmormantez crestineste, nu in alt mod”, a declarat pentru gandul.ro.

„Azi noapte a ajuns la spital, a facut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au bagat-o astia la COVID, ca asa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot sa dau mai multe detalii, ca sunt in situatia in care sunt. Va rog sa ma iertati!”, a declarat Aurel Padureanu, in exclusivitate, pentru FANATIK.

Artista si sotul sau nu au crezut in COVID. Desi contractase infectia cu SARS COv2, Cornelia Catanga a preferat sa se trateze acasa, chiar daca avea simptome specifice virusului. 

”Din pacate, Cornelia a stat acasa si a luat si ivermectina, din cate am inteles. Nea Aurel spunea ca el nu crede in aceasta boala, ca nu crede in COVID. Mereu eu ii spuneam sa nu mai gandeasca asa. Este cumplit ce s-a intamplat”, a spus Mara Banica la Antena 3.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea