Social

Sotii Zaharescu si-au crestinat baiatul

Familia Zaharescu si-a botezat ieri al doilea copil, Petru Matei. Andreea Berecleanu -Zaharescu si fiica ei, Eva, in varsta de cinci ani, au fost imbracate in alb, la fel ca micutul care a primit numele a doi sfinti, Petru Matei. Slujba de crestinare a baietelului a fost oficiata de trei preoti , la biserica Sf Petru din Capitala.

TRUSOU DIOR

Pentru ca mezinul familiei Zaharescu este un copil bine dezvoltat, asa cum promitea de la nastere, cand a inscris recordul de lungime pentru maternitate cu cei 56 de centimetri, baia in cristelnita a fost o misiune dificila chiar si pentru trei preoti. Sub atenta supraveghere a parintilor si a surioarei, micutul a protestat zgomotos, dar s-a linistit apoi in bratele tatalui sau, care l-a echipat intr-un halat de baie marca Dior. Pentru ca Petru Matei a implinit deja noua luni, slujba de botez a fost continuata de traditionala taiere a motului. La slujba au participat si vedete ca Raluca Moianu, Elvira Deacu si Costel Constantin . Petrecerea a avut loc la Clubul Diplomatilor din Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea