Social

#alegeri #amenintare cu moartea #deputat psd #Sorin Roman

Sorin Roman, deputat PSD, amenintat cu moartea inainte de alegeri

Sorin Ioan Roman, deputat PSD, a lansat o acuzatie grava la adresa lui Dumitru Barnau, candidat PDL la Primaria Cefa, sustinand ca unul dintre apropiatii acestuia, Alin Dumitru Barnau, l-ar fi amenintat cu moartea, informeaza mediafax.ro.

Cabinetul parlamentul al lui Sorin Roman a redactat un comunicat de presa, pe care l-a transmis sambata, si in care scrie ca deputatul ar fi primit mesaje de amenintare din partea unui apropiat al candidatului PDL la Primaria Cefa, in plina strada. Agresiunea a avut loc in timpul unei intalniri a candidatilor USL Cefa, vineri seara, moment in care deputatul a fost amenintat ca va fi "taiat bucati".

In comunicat se arata exact contextul in care a avut loc incidentul - "reuniti pentru o sedinta, acestia - in special domnul deputat Sorin Ioan Roman, au fost agresati verbal de catre un apropiat al fostului primar - domnul Barnau Dumitru Alin. Dat fiind faptul ca individul incepuse sa-l ameninţe pe domnul deputat Roman fiind din ce în ce mai incisiv, demnitarul a solicitat prezenta Politiei pentru a calma spiritele".


Foto: Mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea