Social

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat la 1 an de inchisoare cu executare

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat astazi, joi 21 iunie, la un an de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost acuzat ca l-a santajat pe Sebastian Ghita. Ilie Cezar, cel de-al doilea judecat din aceslasi dosar, a fost condamnat la cinci luni de inchisoare cu executare.

Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar au fost trimisi in judecata in 23 mai 2011, in stare de arest, pentru santaj. Judecatoria Sectorului 1 a decis, in 3 februarie, condamnarea lui Sorin Ovidiu Vintu la sase luni de inchisoare cu executare si a lui Ion Ilie Cezar la cinci luni, pentru santajarea omului de afaceri Sebastian Ghita.

Cei doi au fost arestati preventiv in 29 aprilie 2011 si eliberati in 16 iunie 2011 de o instanta a Tribunalului Bucuresti.

In perioada martie - aprilie 2011, Sorin Ovidiu Vintu si Ilie Cezar l-au constrans, prin amenintare, pe Sebastian Ghita, parte vatamata in dosar, sa le remita suma de 150.000 de euro ori sa accepte denuntarea unui contract cu scopul obtinerii injuste, in folosul lor de beneficii materiale cu consecinta prejudicierii partii vatamate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea