Social

#proces #prescriere #sorin ovidiu vantu

Sorin Ovidiu Vantu, vinovat si nepedepsit

Omul de afaceri bucuresti l-a achitat pe Sorin Ovidiu Vantu in acest dosar. Instanta acceptase astfel contestatia afeceristului la decizia Judecatoriei sectorului 1 care l-a condamnat la 2 ani de inchisoare. Insa cum dosarul a stat la aceasta instanta aproape doi ani si avocatii au invocat probleme procedurale, recuzari ale instantei sau stramutarea dosarului, timpul a trecut in favoarea lui Vantu. Astfel s-a ajuns ca faptele comise de el sa se prescrie.

Potrivit Stirilor Europa FM, Ioana Maria Vlas - fostul administrator al SOV Invest si martor in dosar - a declarat ca nu stie nimic despre modul de constituire a BID , dar a sustinut ca Vantu nu a avut carnet de investitor la aceasta banca. Totodata, Vlas a declarat ca banii pentru constituirea BID au fost ai investitorilor FNI.

Sorin Ovidiu Vantu este unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Romania . Printre altele el este patronul trustului media Realitatea – Catavencu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea