Social

#decongestionare #trafic #parcare #autostrada #bucuresti #sorin oprescu

Sorin Oprescu viseaza la decongestionarea Bucurestiului

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vrea ca pana la sfarsitul mandatului sa termina 11 kilometri din autostrada suspendata . Oprescu are deja investitori straini , dar asteapta si alti investitori care sa lucreze la proiectul impartit in module.

Edilul sef al capitalei vrea sa decongestioneze traficul cat mai repede si deschide in aceasta vara mai multe santiere pentru ameliorarea circulatiei.

Autostrada Bucuresti -Pitesti ramane axul principal in proiectul primarului si se va intalni cu un periferic larg, care va fi o a doua cale de acces.

In afara de autostrada suspendata , prioritatea lui Oprescu sunt locurile de parcare. El se declara nemultumit de parcarile in spuic, care incurca totusi circulatie, dar sunt mai bune ca nimic.

"Ma intereseaza in primul rand parcarile dintre blocuri, ca sa pot sa incep sa degajez, sa iau masinile de la marginea bulevardelor, unde banda intai este blocata intodeauna, ma intereseaza centrul orasului, ca sa nu se intample ceea ce se intampla", a explicat primarul general pentru Gandul.

Un motiv de mandrie pentru Oprescu este spalarea strazilor si a copacilor din capitala. Primarul este multumit de progresele obtinute pana acum in incercarea de a schimba aspectul capitalei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea