Social

#alegeri electorale #silviu prigoana #sorin oprescu #campanie electorala #primarie capitala

Sorin Oprescu: Unul dintre contracandidatii mei arunca pe piata tot soiul de fantezii care incing spiritele

Sorin Oprescu, candidatul independent la Primaria Capitalei, sustinut de USL, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca unul dintre contracandidatii sai promite cetatenilor "fantezii care incing spiritele", precum reducerea facturilor la incalzire sau gratuitatea pe mijloacele de transport in comun.

"Se propun putine masuri care sa vizeze interesul bucurestenilor dar in schimb se lanseaza multe mizerii si atacuri descalificante. Se vorbeste mult prea putin de interesele bucurestenilor, dar in schimb se minte cu nonsalanta in incercarea de a manipula opinia publica. Am senzatia ca multi dintre cei care candideaza la Primaria Capitalei ii subestimeaza pe bucuresteni", a declarat Sorin Oprescu.

"Unul dintre candidati, considerand probabil ca bucurestenii nu stiu care sunt atributiile primarului general, ce poate face si ce nu poate face, nu face altceva decat sa arunce pe piata tot soiul de fantezii care sa incinga spiritele: gratuitatea transportului public de persoane, pana la reducerea cu 25% a facturilor la incalzire", a spus Oprescu, referindu-se, fara a-l nominaliza, la Silviu Prigoana, candidatul propus de PDL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea