Social

#cancer Sorin Oprescu #boli Sorin Oprescu #sorin oprescu arest #sorin oprescu

Sorin Oprescu sufera de 12 boli. Este suspect de cancer pulmonar!

Nu o data avocatul lui Sorin Oprescu a declarat ca starea primarului suspendat s-a degradat considerabil. Raportul medicilor de la Spitalul Universitar confirma spusele acestuia. Oprescu sufera de 12 boli si este suspectat de cancer pulmonar.

Sorin Oprescu nu doreste ca raportul sa fie facut public. Avocatul acestuia a declarat ca nu poate infirma, dar nici confirma suspiciunea de cancer pulmonar de care ar suferi Sorin Oprescu.

“Apararea are raportul întocmit de catre medicii de la Spitalul Municipal Bucuresti, plus setul de analize. Este adevarat ca sunt cele 12 afectiuni. Sunt afectiuni de tip 2, de tip 3, cu riscuri ridicate si în varianta cronica. Sunt cele care erau deja de notorietate si care au generat si alte afectiuni foarte avansate.

Asa cum se arata prin acel raport, starea de sanatate a fost agravata in ultima perioada. Chiar si instanta de judecata constata ca starea de sanatatea fost agravata de stres, nerespectarea regimului alimentar si a prescriptiilor medicale. Insa, constata ca primeaza obiectul instructiei penale vs sanatatea unei persoane”, a spus avocatul Viorel Mocanu.

Acesta a mai declarat ca Oprescu trebuie sa faca mai multe investigatii si ar trebui internat într-o alta clinica.

 

Referitor la suspiciunea oncologica, avocatul a mai spus ca „nimeni nu inventeaza o suspiciune de o anumita afectiune”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea