Social

Sorin Oprescu: PD-L si PSD au negociat ca sa ma infranga

Sorin Oprescu a raspuns astazi, intr-o conferinta de presa la afirmatiile lui Emil Boc potrivit carora ar fi calul troian al PSD. "Eu nu sunt calul nimanui, cu atat mai putin buldogul docil, priponit la lesa intereselor", a declarat Oprescu."Recordul batut azi de Bucuresti este straniu.

S-a deschis in acest weekend cel mai mare restaurant din lume, incap aproape 300.000 de oameni, cei care au votat PD-L si PSD. De la cele doua mari partide, 300.000 de oameni au fost inghesuiti intr-un restaurant, pentru ca sa slujeasca interesele a doua personaje, Blaga si Mitrea. Au intrat in negociere directa, venind fiecare la masa cu cate 150.00 de oameni, cu cei convinsi ca sunteti in tabere diferite", a declarat Oprescu.

"Blaga si Mitrea, in interesul lor ingust, au lasat orice pretentie de verticalitate deoparte, si au pus un fel de Yalta pe un servetel de restaurant, soarta bucurestenilor. Si-au impartit sectoarele acestui oras (...) Harta solutiilor a lui Blaga si a lui Mitrea. Asta se intampla in spatele usilor inchise. Acestea sunt solutiile lui Blaga si Videanu", a precizat Sorin Oprescu.

"S-a negociat capul lui Oprescu, asta mi-au spus unii", a mentionat Oprescu. "Daca s-ar fi putut negocia capul meu, nu ar fi fost nicio problema. Nu m-ar fi deranjat sa se faca un aranjament mioritic in care eu sa fiu invins, pentru ca stiu ca nu pot fii invins asa. Furat da, invins nu. Eu am simpatia bucurestenilor. Ce s-a negociat acolo a fost ingenuncherea bucurestenilor, cei care au crezut in liderii lor", a adaugat el.

Sorin Oprescu a declarat ca "Blaga e Videanu si Videanu e Blaga, iar acest cuplu are azi un suporter, Mitrea".

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea