Social

#oprescu dna # dosar oprescu #cancer oprescu #operatie oprescu #sorin oprescu

Sorin Oprescu, operat. Cum se simte fostul primar

Sorin Oprescu a fost operat la plamani pentru a i se indeparta un nodul descoperit la un control facut pe cand se afla in arest preventiv.

Fostul edil a fost operat cu succes ieri, dupa ce, in urma cu cateva saptamani, medicii de la Spitalul Floreasca i-au descoperit un nodul in zona organelor respiratorii. Atunci, medicii spuneau ca Oprescu trebuie sa treaca printr-o serie de investigatii de specialitate si, ulterior, operat, fiindca exista suspiciunea ca edilul sa sufere de cancer pulmonar.

Dr. Irina Strambu, care l-a operat de Oprescu a refuzat sa ofere informatii despre starea de sanatate a pacientului ei, dar a mentionat ca se simte bine. Fostul primar al Capitalei va mai ramane internat sapte zile pentru a se recupera dupa operatie. In prezent el se afla in arest la domiciliu, ca masura luata in dosarul in care e acuzat de DNA de luare de mita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea