Social

#Sorin Oprescu arestare #Sorin Oprescu infarct #Sorin Oprescu spital #sorin oprescu

Sorin Oprescu, din nou la spital!

 

Astazi, Comisia de la Arestul Central al Politiei Capitalei a admis cererea primarului suspendat, Sorin Oprescu, de a fi consultat de cardiologi, dupa ce in ultimele zile a acuzat probleme medicale. Sorin Oprescu nu va fi dus insa la Spitalul Universitar, pentru a fi consultat de medicii sai curanti, pentru probleme cardiace, asa cum solicitase, ci la Spitalul Militar.

Avocatul edilului, Viorel Mocanu, a declarat miercuri, pentru Mediafax, ca cererea a fost aprobata in regim de urgenta, precizand ca, desi Sorin Oprescu si apararea ar fi dorit sa se aprobe un transfer la Spitalul Universitar de Urgenta, sunt multumiti de avizarea solicitarii si increzatori in serviciile medicale din Spitalul Militar.

"Important este sa fie stabilizat si fixata problema medicala, pentru a nu se agrava mai mult decat este acum, pentru ca trebuie sa iasa din arest asa cum a intrat", a spus Viorel Mocanu.

Avocatul a mai declaratca cererea a fost formulata din cauza ca durerile pe care le-a avut Sorin Oprescu luni, cand a fost dus din arest la Spitalul “Sfantul Ioan”, persista, iar familia acestuia si apararea doresc si opinia altor medici cu privire la diagnostic.

Potrivit avocatului, din investigatiile care i-au fost facute luni lui Sorin Oprescu, la spital, se pare ca acesta ar fi facut un "pseudo-infarct", iar starea medicala ar indica un posibil infarct.

Sursa foto: nineoclock.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea