Social

#sorin oprescu demisie #sorin oprescu #eutanasiere #maidanezi bucuresti #sorin oprescu maidanezi

Sorin Oprescu: "Daca nu rezolv problema maidanezilor, plec de la primarie"

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat ca Primaria si-a propus ca, intr-o jumatate de an, sa fie adunati 80% din cainii fara stapan. Acesta a precizat ca, in cazul in care nu va reusi sa faca acest lucru, va demisiona din functie.

"Daca in 18 luni nu scapam de 80% din maidanezii de pe strazile din Capitala, ma scol in picioare si spun: "Stimati cetateni n-am facut ceea ce am promis". in conditiile astea plec eu si ma duc invartindu-ma. Plec singur. Ce, trebuie sa-mi dau demisia?", a declarat Sorin Oprescu la pentru Romania TV.

Oprescu a declarat, de asemenea, ca doreste triplarea numarului de locuri si adaposturi pentru caini.

"Ne vom extinde de trei ori capacitatea. In prezent avem 800 de locuri, alte 500 vor fi gata in cateva saptamani si vrem sa ajungem la peste 3.300 de locuri pentru ca procesul de prindere sa fie alert. Si aici intervin iubitorii de animale. Cei adevarati. Speram ca acestia sa adopte cel putin 50% din cainii pe care ii prindem", a adaugat edilul Capitalei.

Sursa foto: rnews.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea