Social

#pret gigacalorie #sorin oprescu #bucuresteni #primar bucuresti # subventie la caldura

Sorin Oprescu: 450.000-500.000 de bucuresteni vor avea nevoie de subventie la caldura

Sorin Oprescu, primarul general al Bucurestiului, a declarat, luni, ca se contureaza cifra de 450.000-500.000 de bucuresteni care vor avea nevoie la iarna de subventie la caldura .

Oprescu sustine, in acest scop, au fost alocati 850 de milioane de lei.

"Din partea Primariei Capitalei vor exista in mod sigur subventii pentru gigacalorie in aceasta iarna. In momentul in care voi avea numarul celor care au nevoie de aceste subventii pot să spun şi care va fi pragul pentru aceste subventii", a spus Oprescu.

"Astept institutiile si investigatiile, cu ghilimelele de rigoare, ale noastre, sa stim cati au nevoie de asa ceva. Se contureaza cifra clara de 450.000- 500.000 de oameni. Sper ca la sfarsitul lunii sa stim exact despre ce este vorba, pentru ca urmeaza si rectificarea de buget si chiar daca este o rectificare pe minus in avantajul gigacaloriei, eu consider ca este normal sa fie aşa. Nu poti sa-i lasi pe oamenii astia sa inghete in casa", a adaugat primarul general al Capitalei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea