Social

#corneliu vadim tudor #gheorghe funar #lucian bolcas #parlamentari someri

"Somerii" din PRM pandesc "locul mortului" in Parlament

Ramasi in noiembrie fara scaunele de senator si deputat, o parte dintre liderii PRM se gandesc sa candideze din nou pentru Parlament, in cazul in care se va ivi un loc vacant.

La mai bine de o luna dupa ratarea intrarii in Parlament, o parte dintre liderii PRM sunt gata sa se arunce din nou intr-o batalie electorala pentru castigarea unui scaun de senator sau deputat, titreaza ziarul Cotidianul.

Capete de afis pe lunga lista a "somerilor" din PRM sunt: secretarul general al formatiunii conduse de Corneliu Vadim Tudor, Gheorghe Funar , si vicepresedintele Lucian Bolcas .

"In principiu , as putea candida", ne-a declarat Funar. Acesta mai are si varianta unei candidaturi la Primaria Clujului, ramasa libera dupa plecarea lui Emil Boc la Palatul Victoria.

Fostul vicepresedinte Lucian Bolcas se gandeste si el la un scaun de senator sau deputat. "In functie de colegiu, da, sunt dispus sa candidez", spune Bolcas, care a revenit in avocatura si pare deja extrem de ocupat. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea