Social

#climat optim #ferestre #ferestre velux #velux

Solutii pentru un climat interior optim in timpul verii

Este anotimpul in care vrem sa evitam caldura din interiorul locuintei cu orice pret, cand suntem poate deranjati de prea multa lumina pe timpul zilei sau cand ne dorim un somn linistit in timpul noptii.

De aceea, ne-am gandit sa iti prezentam cateva solutii de ultima generatie care te vor ajuta la crearea climatului interior optim din mansarda, in perioada verii.

Vrei sa eviti caldura in mansarda?

Acum este simplu, iar solutia nu include un aparat de aer conditionat.

Protejeaza-te impotriva supraincalzirii folosind rulouri exterioare parasolare. Cele de la VELUX (potrivite ferestrelor VELUX) reduc caldura, fara a obstructiona insa aportul de lumina, fiind fabricate din material transparent, tip plasa. Aceste parasolare pot reduce caldura cu pana la 5°C si mentin o ambianta interioara placuta pe tot parcursul zilei.

Aeriseste, dar nu lasa caldura sa intre

Trage parasolarul peste fereastra VELUX, dar tine fereastra deschisa.

Cu fiecare respiratie, nivelul umiditatii din spatiile interioare creste. Pentru a mentine un climat interior optim, este necesar sa ventilezi incaperile de patru ori pe zi. in acest fel, controlezi umiditatea si improspatezi aerul pe care il respiri. Avantajul ruloului parasolar VELUX este ca el actioneaza, chiar daca fereastra este deschisa.

intuneric, chiar si in miezul zilei

Este efectul unui rulou opac VELUX care controleaza cantitatea de lumina pe timpul zilei. intrucat intunericul este cheia unui somn linistit in timpul noptii sau a unui pui de somn revigorant din timpul zilei, rulourile opace VELUX creeaza climatul perfect pentru odihna, oricand doresti. Ruloul are sine glisante, iar materialul opac este disponibil in 24 de culori si modele diferite. Poti cumpara online pe veluxshop.ro, unde livrarea este gratuita.

Vrei lumina, dar nu foarte puternica?

Lumina ideala echivaleaza cu cantitatea optima pe care o poti ajusta cu ajutorul rulourilor in functie de nevoile personale si intimitatea dorita. Oricare ar fi stilul de amenajare al mansardei tale, cu siguranta vei dori sa filtrezi lumina, sa beneficiezi de intimitate si o ambianta placuta. Solutia recomandata de noi consta in jaluzele sau rulourile decorative montate pe ferestrele VELUX. Acestea reduc sau filtreaza fluxul de lumina din timpul zilei in functie de dorintele tale, iar colectia de peste 100 de culori si modele este totodata eleganta si decorativa. Vezi colectia pe veluxshop.ro.

Vrei confort deplin?

Combinand rulourile exterioare parasolare cu cele interioare, asiguri cel mai bun control al caldurii si temperaturii 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Vezi gama completa de solutii pe velux.ro si fii la curent cu noutatile pe facebook.com/VELUX.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea