Social

# incendiu colectiv #incendiu

Solistul trupei Goodbye to Gravity nu va mai putea canta niciodata

Vesti din ce in mai proaste. Solistul trupei Goodbye to Gravity nu va mai putea canta niciodata. Acesta este diagnosticul crunt al medicilor. 

Doi dintre membrii formatiei Goodbye to Gravity, care concerta in seara tragediei din Clubul Colectiv, au murit in incendiu. Andrei Galut, solistul trupei, este internat in stare grava, dar vestea buna este ca raspunde la tratament. 

Andrei Galut, in varsta de 31 de ani, este internat la Spitalul Elias din Capitala, este sedat si intubat, cu arsuri pe 45% din suprafata corpului. Starea lui este grava, dar stabila. "Este in continuare sedat si intubat, e intoxicat cu fum, are arsuri pe caile respiratorii si are portiuni mari arse din fata, umeri, maini si alte parti ale corpului. Reactioneaza bine la tratament si speram sa revina pe picioare cat mai repede, sa se intoarca printre noi", le-au spus prietenii solistului reporterilor click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea