Social

#paste #razii #infractiune #permis auto #sofat #politie

Sofatul fara permis, o infractiune la moda

Politia Rutiera a inceput o actiune de control la nivel national pentru pedepsirea celor care conduc fara carnet . In 30 de zile, au fost depistati 40 de oameni, dintre care jumatate in Bucuresti.

Controalele Politiei Rutiere au inceput de o luna in toate localitatile mari in judetele Iasi, Craiova, Bra­ sov , Constanta si Bucuresti.

"In ultima perioada, numarul per­soanelor care conduc autovehi­cu­le in Romania fara sa posede permis de conducere a crescut drama­tic. Prin urmare, am decis sa pornim o actiune de control pentru a stopa acest fenomen infractional. Numai lu­na trecuta au fost prinse peste 40 de persoane conducand fara permis de conducere. Dintre acestea, 20 de per­soane sunt din Bucuresti", a de­cla­rat pentru Cotidianul comisa­rul-sef Lucian Dinita, seful Politiei Ru­tiere.

Politistii au instituit filtre de cate doua-trei echipaje si au fost efectuate de politistii din judetele limitrofe "pentru a impiedica orice chestie subiectiva", a mai spus Dinita.

Raziile politiei vor continua si in perioada sarbatorilor de Paste, pentru a-i trimite la inchisoare pe cei care conduc fara sa aiba un permis auto valabil.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea