Social

Societatile pentru dezinsectie, dezinfectie si deratizare trebuie sa fie autorizate

Orice societate particulara care presteaza servicii de dezinsectie , dezinfectie si deratizare trebuie sa fie autorizata in acest sens, informeaza Directia de sanatate publica a Municipiului Bucuresti, precizand ca a primit numeroase sesizari cu referire la faptul ca exista firme cu acest obiect de activitate care isi impun in mod abuziv serviciile si se recomanda a fi din partea "Sanepidului".

DSPMB arata ca denumirea de Centru Sanitar Antiepidemic (SANEPID) a existat pana in ianuarie 1990, astfel ca societatile care au in componenta denumirii lor termenul de "Sanepid" nu reprezinta directia, fiind societati particulare.

DSPMB atrage atentia ca daca societatea este autorizata, serviciile trebuie sa fie prezentate sub forma de oferta, in nici un caz in mod abuziv si obligatoriu.

Directia de Sanatate Publica mai informeaza ca, incepand cu luna martie 2003, Primaria Capitalei, prin Societatea 3D Bucuresti, a inceput campania de combatere a tantarilor si rozatoarelor. Tratamentele nu vizeaza combaterea altor insecte, gen gandaci de bucatarie , purici, plosnite , muste.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.